top of page
Zoeken
  • jkleinpenning

HET KLEINE BEGIN

Bijgewerkt op: 13 jan. 2021

De basis voor je baby


Welkom op de blog van "Het Kleine Begin" Vader of moeder worden is waarschijnlijk een van de grootste overgange

n die een persoon meemaakt in een mensenleven. Een baby is de eerste jaren volkomen afhankelijk van de ouders. De verwachtingen van een kindje krijgen zijn vaak hooggespannen, we leven in en maakbare wereld, waarin alles mogelijk en binnen handbereik is. Sociale media spelen een grote rol bij de beeldvorming, hier word vooral de roze wolk geschetst.

Toch zie ik veel jonge ouders worstelen in het leven met hun baby. Ze moeten wennen aan hun kindje, de veranderende situatie en de daarbij horende ouderschapstaken. Ze zijn naast meer partner, ook ouders en dat brengt verantwoordelijkheden met zich mee. De baby bied ouders intussen allerlei uitdagingen, waar ze mee moeten leren omgaan.

De komst van een baby heeft dus een grote impact op het leven van ouders. De baby is volledig afhankelijk van de ouders en er moet worden voldaan aan zijn behoeften. Het Kleine Begin bereidt ouders voor op het ouderschap, hierdoor kennen de ouders de behoeften van de baby en kunnen met vertrouwen uitzien naar de komst van hun kindje.


"Iedere baby verdiendt een goed nest en veilige hechting." Jacqueline Kleinpenning49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page