Het Kleine Begin

info@hetkleinebegin.nl

Regio Gelderland

Copyright © 2019 Het Kleine Begin - Privacyverklaring                                                                                                                                    Website ontworpen door Janske Huitink

Zwanger zijn is een bijzondere en spannende tijd, en de komst van jullie baby indrukwekkend. In deze tijd, waarin social media een grote rol spelen en waarin vaak alles maakbaar lijkt, leggen we de lat vaak hoog. Een fijne zwangerschap, een droombevalling, en om over de prachtige babykamer nog maar te zwijgen.Maar: past dit beeld van een kindje krijgen eigenlijk wel bij de behoefte die de baby heeft?

 

De eerste periode met je kindje is vaak erg wennen, en heeft een grote impact.Je sociale leven verandert, je krijgt slaapgebrek en soms stress van een huilende baby.En het kan anders dan je van tevoren had bedacht.Je word vaak overladen met adviezen, informatie en producten.Maar welke adviezen kun je ter harte nemen en wat niet?Bij Basis voor je baby leren ouders jullie over de eerste periode met je baby en kun je met vertrouwen uitzien naar de komst van jullie wonder.Basis voor je baby is een praktische cursus voor aanstaande ouders.

 

5 avonden in kleine groep, elke avond een informatie en praktijkdeel

foto_Tekengebied 1.png

Ik nodig je graag uit om contact met mij op te nemen. Vrijblijvend kunnen we dan uitzoeken wat het beste bij jou en je baby past. Ik vertel er met liefde over en heb op al je vragen antwoord.

Het kleine Begin is ook actief op Social Media.
Neem een kijkje op Facebook of Instagram

Social Media

Recensies 

Er komt als (toekomstige) ouder veel informatie op je af, veel adviezen, maar ook veel (verkoop) informatie over producten. 

 

Mijn bedoeling is om je praktische kennis en technieken aan te reiken, zodat je goed voorbereid bent wanneer de baby komt. Want de babytijd is een prachtige, bijzondere, maar ook intensieve en soms ook onzekere tijd. Een geruststellend idee dus om tijdens de zwangerschap al goed wegwijs te worden in babyland.

 

Hierdoor voel je je sterker in je rol als toekomstige ouder en dat is fijn voor jou én voor je baby.