top of page
Zoeken
  • jkleinpenning

BASIS VOOR JE BABY BABBELS - DE CURSUS

Bijgewerkt op: 13 jan. 2021

Om auto te kunnen rijden moet je rijles volgen en examen doen, maar als je een kindje krijgt moet je het zelf maar uitzoeken. Als je zwanger bent verandert er enorm veel in je relatie en in je leven. Veel ouders worstelen in het leven met hun baby. Je leven veranderd, je krijgt slaapgebrek en er komt bij de bevalling geen briefje mee waar de "gebruiksaanwijzing op staat. Er komt veel op je af en daar kun je maar beter goed op voorbereid zijn.


Als je al het een en ander over baby's weet is de kans groot dat je met een realistisch beeld en wat meer zelfvertrouwen om kan gaan met je baby. Bijvoorbeeld: veel ouders tillen hun baby op onder de oksels, en dat doen we heel, heel vaak op een dag. Dat is voor baby's niet fijn en is ook niet goed voor de ontwikkeling. Als je altijd een hand onder de billen vasthoud,( bij zijn basis noem je dat) en met de andere hand de rest van het lijfje ondersteund voelt het comfortabeler voor de baby.


Alweer 10 jaar geleden had ik het idee om aanstaande ouders voor te bereiden op het ouderschap. De cursus is in de loop van de jaren verweven met de nieuwste inzichten. Ouders leren bij Basis voor je baby alles voor een ontspannen eerste jaar met hun baby. Doordat ze de signalen van de baby leren herkennen en voelen ze zich sterker in hun rol als toekomstige ouder. De ontspanning die dit oplevert komt de band met hun baby heel erg ten goede.


Bekijk voor meer informatie de Basis Voor Je Baby Cursus pagina


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page